Site-ul www.greenbooks.ro este proprietatea SC  GREENBOOKS SRL. Prin acest document sunt descrise termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.greenbooks.ro, numit in continuare greenbooks.ro.
Accesul si utilizarea site-ului greenbooks.ro.  se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 1. ACCES
  Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii si accesarea serviciilor de expertiza contabila, resurse umane, management financiar de proiect, asistenta juridical, business planning.
  Informatiile ce pot fi obtinute sunt in legatura cu proprietarul site-ului si serviciile oferite de acesta, noutati si reglementari din domeniul contabilitatii, fiscalitatii, etc., link-uri recomandate si altele.
  Documentele, formularele si orice fel de produse software ce pot fi descarcate de pe site-ul greenbooks.ro sunt proprietatea SC GREENBOOKS SRL, descarcarea si utilizarea lor este gratuita.
  Pentru a obtine acces la site, la informatiile si fisierele de descarcat puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.
  Proprietarul site-ului greenbooks.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
  Prin termenul utilizator al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
 2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
  SC GREENBOOKS SRL ofera acces liber la site-ul greenbooks.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
  Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe greenbooks.ro este detinut de SC GREENBOOKS SRL sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita afisata pe site, sau prin acord scris din partea SC GREENBOOKS SRL.
  Continutul site-ului greenbooks.ro, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC GREENBOOKS SRL, a clientilor sai sau sunt produse utilizabile gratuit fara limitari.

Greenbooks.ro poate contine legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web, insa nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Greenbooks.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie pe site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unor parti ale materialelor, accesul sau folosirea materialelor sau informatiilor puse la dispozitie pe greenbooks.ro intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Greenbooks.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita sabrio.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 1. REGULI DE UTILIZARE
  Nu sunt permise:
  – copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, in afara de cazurile pentru care acordul si conditiile acestui acord sunt specificate explicit pe site;
  – incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  – violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC GREENBOOKS SRL va facilita investigarea faptelor care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.
 2. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
  SC GREENBOOKS SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
  SC GREENBOOKS  SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
  SC  GREENBOOKS SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
 3. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele:
  – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. SC GREENBOOKS SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la opiniile exprimate in cadrul articolelor publicate

SC GREENBOOKS SRL nu ofera nici o garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe site-ul greenbooks.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 1. GARANTII
  Informatiile legate de serviciile firmei de GREENBOOKS SRL vor trebui intelese astfel:
  – toate tarifele aferente prestarilor de servicii sunt negociabile, pretul afisat pentru diferitele pachetele de servicii este cel mediu pentru potentialii clienti care prin cele cateva elemente de clasificare se incadreaza la unul din pachetele de servicii;
  – pentru prestarea oricarui serviciu se va incheia un contract a carui durata va fi de cel putin un an pentru serviciile de contabilitate si de resurse umane si de cel putin trei luni pentru alte servicii (intocmire si depunere documente etc.);
  – garantam respectarea oricaror reduceri, bonificatii, gratuitati sau orice fel de facilitati publicate pe greenbooks.ro pentru toate contractele incheiate in perioada valabilitatii acestor facilitati si pentru pachetele de servicii la care se aplica; orice tip de reducere, bonificatie, gratuitate se va inscrie in contractul de prestari servicii de contabilitate,
  – garantam faptul ca negocierea tarifului va avea legatura numai cu serviciul ce urmeaza a fi prestat, orice reducere aplicabila printro oferta valabila in acea perioada constituie un castig real pentru client
 2. LIMITAREA RASPUNDERII
  SC GREENBOOKS SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC GREENBOOKS SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
  – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  – costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul greenbooks.ro;
  – acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  – declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  – orice alta problema legata de serviciile site-ului
  Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site-ul greenbooks.ro de catre terti sau utilizatori violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@greenbooks.ro.
  Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC GREENBOOKS SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
  Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC GREENBOOKS  SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
 3. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
  Informatiile personale puse la dispozitia site-ului greenbooks.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
  Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date greenbooks.ro. Aceste date vor putea fi utilizate de catre SC GREENBOOKS SRL exclusiv pentru a putea comunica cu utilizatorii si numai in conditiile agreate de catre acestia. Utilizatorii au dreptul de a se dezabona in orice moment, caz in care datele lor de inregistrare vor fi sterse din baza de date al greenbooks.ro.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la  contact@greenbooks.ro, SC GREENBOOKS SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC GREENBOOKS  SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
SC  GREENBOOKS SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
SC GREENBOOKS SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului greenbooks.ro.

SC  GREENBOOKS  SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.