Administrarea dosarelor de personal

Serviciul presupune managementul documentelor de personal, al declarațiilor Revisal/Reges și preluarea relațiilor cu ITM.

Calcul salarial

Pregătim pentru ține toată lucrarea de salarii lunară: pontaje, calcul de salarii, declarații și ne asumăm raportarea acestora, precum și asistentă in cazul unui control pe calcule salariale.

Management de resurse umane

Serviciul de resurse umane externalizat are avantajul de a trata recrutarea, evaluarea, medierea și administrarea personalului de o manieră obiectivă, asigurând independența și viziunea „externa”  organizației, având în același timp o acoperire de 100% on-Time pe modificările legislative și adaptarea acestora la organizație.

De asemenea, consultanța juridică pe dreptul muncii poate să ajute la rezolvarea problemelor de HR mult mai rapid și mai eficient atunci când abordarea este una externă.

Iată câteva exemple din lucrările pe care le poți lăsa în seamă noastră:

  • Întocmirea regulamentului de organizare și functionare ;
  • Întocmirea dosarelor de evaluare obligatorie;
  • Întocmirea contractului colectiv de muncă și organizarea negociereilor salariale;
  • Medierea, împreună cu un mediator autorizat, a conflictelor de muncă;

Fie că ai nevoie de un audit al dosarelor de personal, de punerea în funcțiune a unei proceduri sau de o lucrare continuă de administrare a salariilor, poți conta pe noi.

Ne ocupăm de calculul salariilor și de reprezentarea ta in relația cu ITM sau orice organ de control abilitat în verificarea statelor de plată și a actelor conexe.

Pregătim dosarele de evaluarea sau te asistam în execuția evaluărilor punctuale, tematice, efectuate cu scopuri diverse și fără legătură directă cu evaluarea obligatorie.