Asistență în recrutarea personalului financiar-contabil

Îți punem la dispoziție specialiști care să te ajute în evaluarea nivelului profesional al candidaților tăi și te ghidează în recrutarea profilelor financiar-contabili.

Formare profesională personalizată

Îți propunem un serviciu de nișă, de formare profesională personalizată pe teme financiare.

Imaginează-ți o sesiune de traininguri scrise și dezvoltate exact pentru echipa ta, care pot acoperi dar nu se rezumă la următoarele situații:

  •  Dorești să perfecționezi personalul financiar- contabil pe teme legate de : bugetare, cash-flow-uri, gestiunea fluxurilor financiare etc. ;

  • Vrei să pui la dispoziția tuturor angajaților un curs despre sănătatea financiară și gestiunea finanțelor personale ;

  • Ai nevoie să îmbunătățești înțelegerea economică, cunoștințele de planificare strategica  a echipei tale manageriale ;

Susținem ONG-urile si organizațiile care vor sa dezvolte programe educaționale pentru categoriile defavorizate.

Dacă ai deja un program de educație dedicat categoriilor defavorizate, contactează-ne și promitem să te ajutăm cum putem mai bine.

Știm că poate fi dificil să evaluezi performanța personalului financiar-contabil angajat și ne dorim să imbunătătim relația dintre antreprenor și economiști.

De aceea îți propunem un serviciu de evaluare personal care te poate ajuta să înțelegi mai bine performanța personalului angajat dar și nevoile de formare profesională cu care acesta se confruntă.

Conform codului muncii (art.194), angajatorii au obligația de a asigura formarea profesională  periodica a angajaților.

Îți propunem un plan cât mai eficient pentru a îndeplini această cerintă legală și a răspunde nevoilor de formare din echipa ta.