Green Books este o societate comercială cu sedii în Brașov, Sibiu și Bistrița, acreditată CECCAR, specializată în servicii de contabilitate și consultanță.

Conceptul nostru s-a format în jurul activității de expertiză contabilă și management financiar și s-a dezvoltat adăugând servicii în domeniile cheie din administrarea afacerilor: Resurse Umane, Design de proces financiar și raportare personalizata, Asistență Juridică, Formare și evaluare profesională.

Serviciul nostru nr.1 este Contabilitatea asistată. Acesta presupune furnizarea de servicii de contabilitate, completate cu rapoarte financiare standard sau personalizate, livrate printr-un suport aplicativ.

Misiunea noastra este sa crestem afacerile clientilor nostri, ajutandu-i sa se conecteze cu cifrele lor.

De aceea, Green Books vă propune soluții de expertiză tehnică financiar-contabilă, pe care le puteți contracta punctual:

  • Pregătirea dosarului de rambursare TVA,
  • Întocmirea Manualului de politici și a Manualului de proceduri contabile,
  • Analiza proceselor din departamentul financiar-contabil și eficientizarea acestora,
  • Planificarea/Urmărirea a afacerii folosind diverse modele și instrumente de planificare, urmărire și control a activității,
  • Asigurarea raportării financiare către finanțatori, fonduri nerambursabile sau acționariat.

Contabilitatea este una dintre cele mai importante funcții-suport ale unei companii, iar organizarea eficientă a acesteia poate determină direcția administrației generale.

Întărește sistemul de control intern al companiei tale și fii în deplină siguranță prin supraveghera financiară pe care ți-o punem la dispoziție într-un context de absolută confidențialitate și transparența.

Fie că ai un business la început sau ești deja un antreprenor cu experiență, consultanța oferită de un manager financiar poate reprezenta acel levier de care afacerea ta are nevoie.

Ne propunem să ajutăm businessul tău să crească sprijinindu-te în decizii și ajutându-te să ai toate datele pentru a implementa strategia ta de business.

Echipa noastră are experiență directa în toate straturile importante ale sectorului privat, dar este intensiv specializată pe domeniile servicii IT &C și afaceri cu tranzacții internaționale.

Experții și colaboratorii noștri provin din mediul de afaceri autohton și se bucura de expunere atât la nivel național și internațional. De aceea, putem comunica și putem lucra împreună direct în engleză și franceză.

Viziunea noastră este să ajutăm cât mai multe business-uri să crească și ne propunem să facem asta ajutând cât mai multi antreprenori sa se conecteze cu cifrele lor.