Design de proces 

Fie că ai un business la început sau ești deja un antreprenor cu experiență, ai nevoie de un specialist pentru a testa și revizui eficienta fluxului financiar intern. Dacă ai un proces învechit și lucrurile merg din inerție, te provocăm să iti revizuiești procesul financiar împreună cu noi, cu o viziune fresh și cu multa experiență în reorganizarea serviciilor financiare.

  • Facem un audit de proces și îți propunem îmbunătățiri cu scopul de a elimina pași ce nu sunt necesari și hârtii printate;
  • Revizuim împreună formularele financiar-contabile folosite și le unificăm;
  • Reorganizăm și să eficientizăm departamentul financiar și fluxurile sale;
  • Alegem împreună soluția tehnică pentru softul general de gestiune a companiei;
  • Te ajutăm să iei decizii importante, strategice în afacerea ta fie că e vorba de încheierea unei singure tranzacții sau de o reorganizare internă;

Supraveghere financiară

Poate ai deja o echipă contabilă angajată și ai nevoie sa intărești  sistemul de control intern al companiei tale. Împreună ne asiguram ca ești conectat la cifrele companiei și în deplină siguranță prin supravegherea financiară pe care ți-o punem la dispoziție într-un context de absolută confidențialitate și transparență.

Gestionăm proiecte cu fonduri nerambursabile

Echipa noastră de specialiști te va ajuta să duci la indepinire, în cele mai bune condiții, proiectele cu fonduri nerambursabile în care ești angajat.

Te susținem din faza de scriere de proiect până la raportare, control și audit.

Pană la sfârșitul lui 2021, am totalizat proiecte administrate de peste 30 mil euro.