Raportare financiară standard

Folosind aplicații accesibile pe telefon și web, te ajutăm să te conectezi cu finanțele proiectului tău. Cu o interfață prietenoasă, vizuală, vei putea analiza oricând de pe telefon rezultatele tale.

De 2 ori pe an vei primi un raport extins financiar și juridic, care conține toate datele publicate de instituțiile din România despre proiectul tău, pentru a înțelege cum te privesc ceilalți și cum te evaluează.

Raportare financiara personalizata

Echipa noastră are 18 ani de experiență în raportarea financiară internațională.

De la concepte de analiza financiară personalizata, la consolidări de trezorerii sau bilanț, te putem ajuta sa concretizezi o raportare financiară care sa răspundă exact nevoilor tale .

Abordarea raportării

Indiferent dacă ești liber profesionist sau antreprenor, este necesar sa te conectezi la finanțele proiectului tău pentru a-ți putea creste afacerea.

Acesta conexiune te va ajuta sa înțelegi cat ai câștigat și unde ai pierdut resurse și mai ales ce anume trebuie sa schimbi pentru a putea sa îți atingi obiectivele.

Știm că poate fi dificil să evaluezi performanța modelului de raportare pe care îl folosești.

De aceea îți propunem un serviciu de evaluare a rapoartelor financiare pe care le utilizezi și care te poate ajuta să înțelegi mai bine performanța proiectului tău.

Dacă folosești deja o aplicație cu care analizezi rezultatele proiectului tău, iți propunem adaptarea acesteia cu expertiza noastră. Fie ca e vorba de un BI sau de un soft simplu de raportare, vei avea nevoie de un specialist cu experiență în implementare pentru a te ajuta în acest demers.