Validarea unei idei

Te ajutăm să iei o decizie informată dacă ești în etapă în care vrei să deschizi o afacere dar nu știi dacă va fi viabilă sau nu. Același tip de serviciu ți-l punem la dispoziție dacă vrei să dezvolți un nou business line sau vrei să îți schimbi cu totul business model-ul.

Fuziuni si achiziții

 Dacă vrei să faci o investiție importantă sau ai nevoie pur și simplu să fuzionezi 2 organizații în care ești asociat, îți punem la dispoziție specialiști care să te susțină pe tot parcursul derulării operatiunilor: de la design, la negocieri și implementarea fuziunii sau vânzării/achiziției unei afaceri.

Business Planning

Dezvoltarea sustenabilă a unei afaceri se poate realiza doar cu o planificare strategică temeinică și documentată.

În condițiile în care mediul extern este tot mai instabil, recomandarea noastră este de a începe operațiunile de planificare imediat după prospectarea ideii de afaceri.

De asemenea, dacă ești într-un business care are nevoie de o nouă direcție sau de restructurare, te putem să ajuta să îți redefinești strategia și te acompaniem în implementarea ei.

Strategia bună este antidotul concurenței.

Noi știm să îți punem acele întrebări care să te ajute să îți identifici unicitatea afacerii tale și să te îndrumăm către studiile de piață de care ai nevoie.

Acest proces include cercetarea de piață și competitivă, precum și o evaluare a capacităților companiei și a forțelor din industrie care o influențează.

Te ajutăm să îți stabilești misiunea față de clienți și lucrăm împreună la viziunea ta.

Departe de a fi concepte teoretice, aceste două aspecte vor fi fundația strategiei tale de vânzări.

Execuția planului de afaceri înseamnă atât urmărirea și controlul activității cât și o porție mare de adaptabilitate.

Este important să ai mijloacele adaptate de urmărire și control ale activității, bine corelate cu valoarea bugetului tău.